Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Négy ínycsiklandó recept azoknak, akik a kávét nemcsak presszóként tudják elképzelni.
Málnás, gesztenyés, almás-gyömbéres és a legmerészebbeknek a fűszeres-kólás kávé receptjét ajánlom kipróbálásra:
Forró-jeges málnás kávé
Hozzávalók:
-110 ml Nespresso Vivalto kávé (enyhén savas, dél-amerikai és kelet-afrikai arabica, valamint brazil „dél-minas-i” kávé keveréke)
- 2-3 ek. tejhab
- 1 gombóc málnafagyi
- 1 friss, apróra vágott mentalevél
Elkészítjük a tejhabot, hozzáadjuk a mentalevelet és félretesszük. Hoszú kávét készítünk egy pohárban. A kávéra helyezzük a mentaízű habot, óvatosan, hogy ne törjön meg és végül hozzáadjuk a fagylaltot. Azonnal fogyasztható.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Forró, fűszeres kávék délutánra - 4. Fűszeres-kólás kávé
Forró, fűszeres kávék délutánra - 3. Almás-gyömbéres kávé
Forró, fűszeres kávék délutánra - 2. Gesztenyés kávé
Az érzékeny pont