Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy jó függő legvégső esetben bárhol, bármikor, és bárhogyan kész magához venni a betevő adagot.
Persze törekszünk azért a lehető legszofisztikáltabb módon hódolni szenvedélyünknek:)
Például csokoládéval bevont pörkölt kávészemeket ropogtatva. Jobb kávékimérésekben készen kapni ezt a kofeeindús csemegét, de vállalkozó szellemű addiktok bátran elkészíthetik maguk is.
Ehhez elsősorban kávéra van szükség. Természetesen kiváló minőségűre, mondhatni a kávébabok elitjének valamelyikére. Tehát keressünk egy speciális termékeket kínáló kereskedőt, és ne sajnáljuk az egy-két nullával hosszabb árat!
Vásárláskor győződjünk meg a kávé állapotáról, fontos ugyanis hogy a szemek frissek, és tökéletesen épek legye.nek
Csokiügyben az eljárás hasonló: kiváló minőség, akár peciális ízesítéssel.
Azután olvaszd meg göz fölött, dobáld bele apró darabokban a kávészemeket, azután kanállal halászd ki, és tedd üvegtálra száradni.
Ha megvagy, megismételheted még egyszer, hogy dupla rétegű legyen.
Vagy tehetsz rá több réteget, más-más csokiból.
A variációk száma végtelen, a végeredmény duplájára növeli a függőség kockázatát!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kávés finomság Capri szigetéről
Kávé helyett
A kávé idősebb korban jobban hat
Karácsonyi kávé