Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávékedvelő Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávékedvelő Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A kávés répás muffin elég meredeken hangzik, de nagyon könnyű elkészíteni, mivel bögrés süti, és tényleg finom. Esti nassként nem ajánlom, de fáradtabb reggeleken egy jó erős presszókávé mellé kísérőnek tökéletes.
Hozzávalók
4 csésze zsenge sárgarépa lereszelve
2 csésze liszt, lehetősleg valamilyen teljes kiőrlésű keverék
2 csésze kristálycukor
4 tojás
2 evőkanál instant kávé
1 csésze szeletelt mandula
1 csésze olaj (szőlőmag olajjal a legfinomabb)
1 csomag sütőpor
1 teáskanál őrölt fahéj
1 csapott teáskanál só
fél kávéskanál reszelt gyömbér (elhagyható)
A lisztet, cukrot, fűszereket, és a sütőport egy nagyobb tálban összekeverem.
Egy másik tálban a felvert tojásokkal krémesre keverem a kávét, azután a kettőt elegyítem. Ehhez adom hozzá a répát, legvégül a szeletelt mandulát. Miután alaposan összedolgoztam a tésztát, óvatosan a muffin formába töltöm, és kb. 180 fokos előmelegített sütőben jó félórát sütöm. Az olajnak hála sokáig eláll, de pontosan nem tudom, meddig, nálunk pillanatok alatt elfogy.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kávés muffin
Kávés finomság Capri szigetéről
Csokis kávé házilag
Coffee Mate